FACEBOOK

Facebook är det största sociala nätverket (76%) I Sverige och föredras av de äldre.

Instagram

Är på andra plats med (60%) och är det snabbast växande och ökar i alla åldrar. Det är vanligare bland yngre. Användningen är dock så utbredd att mer än hälften använder tjänsten upp till 55 år.

Snapchat

Är den tredje största sociala nätverket i Sverige med 38%. Snapchat fortsätter att växa men är fortfarande främst ungdomarnas tjänst. 97 procent av gymnasieflickorna använder tjänsten.

Linkedin

(30%) är mest spridd inom IT- och kommunikationsbranschen och det är den vanligast bland män i mitten av karriären. Linkedins tillväxt har dock upphört.

TWITTER

(22%), Unga vuxna är den största gruppen på Twitter. Twitter-användningen är mycket fluktuerad och skiftar.

PINTEREST

(21%) är en social media-tjänst som växer. Kvinnor dominerar Pinterest och över hälften av kvinnor i åldern 26 och 35 år använder tjänsten.

You Tube

Är den största bland videotjänster när det kommer till övergripande visning med sin 87 procent av internetanvändarna i Sverige. 28 procent tittar dagligen på YouTube. Youtube är är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag på med en film.

WordPress

Vi bygger och sätter upp din wordpress-sida på nätet med utmärkt design. tjänsten är responsiv, vilket innebär att webbplatsen vet vilken skärmstorlek enheten har och anpassar sig automatiskt till den. Tjänsten är snabb, integrerad och enkel att använda med obegränsade utvecklingsmöjligheter som en dedikerad blogg och webbshop och är därför en populär plattform.